Blogi

 

Kesäni aion viettää perheeni ja ystävieni seurassa. Tulen viettämään pääsääntöisesti kesäni Suomessa, mutta joudun tekemään myös muutamia lyhyitä matkoja ulkomaille projektin vuoksi, johon osallistun.
Kesällä tulen viettämään aikaa Järvenpäässä ja asunnoillani Päijät-Hämeessä ja Keski-Suomessa. Suunnitelmissa on myös käydä...

Nykymaailmassa kansainvälisellä yhteistyöllä on suuri merkitys ongelmien ratkaisuissa. Hyvä esimerkki on ilmastonmuutos. Sen ratkaisu edellyttää kaikilta mailta toimia yhteistyössä.

Kuntavaalit olivat uusi ja antoisa kokemus. Vaikka en tällä kertaa tullut valituksi, olen iloinen tuloksesta. Olen hyvin iloinen että Kokoomus menestyi valtakunnallisesti vaaleissa hyvin ja Järvenpäässä säilyi 11 paikkaa. Minulle suurin ilo oli olla mukana ja vaalityö muiden ehdokkaiden kanssa.

Ilmaston muutoksen torjuntaan on jo otettu askeleita eteenpäin, mutta meidän on vahvistettava niitä ja meidän täytyy pitää kiinni asetetuista tavoitteista.

Tasa- arvo on tärkeää ja siitä on pidettävä kiinni. Kaikkia on kohdeltava samanarvoisesti sukupuolesta, iästä, ihonväristä tai vammaisuudesta riippumatta ja kaikilla on oltava samanvertaiset mahdollisuudet. Tasa-arvoasioihin pitää kiinnittää huomiota ja niitä on parannettava.