Mikä minua kiinnostaa politiikassa

21.06.2022

Politiikassa on myös kiehtovat puolensa. Esim. yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa on yksi asia mikä minua kiinnostaa. Vaikka nuoruudessani olen ollut hiljainen, on se ajanmyötä jäänyt pois koska suhteet ja sosiaalisuus ovat minulle tärkeitä asioita.


Olen iloinen, että olen voinut jättää sen taakse. Jos on jostain kiinnostunut ei kannata turhaan pelätä asiaa, vaan olla rohkea vaikka välillä jännittäisi tai tuntuisi hankalalta.


Itselläni on kiinnostus politiikkaa kohtaan ollut jo lapsuudessa. Siinä minua on vetänyt erityisesti puoleensa halu vaikuttaa asioihin.


Koen itseni yhdenvertaiseksi normi-ihmisen kanssa lihassairaudesta huolimatta. Koen että pystyn ymmärtämään asiat sekä normi-ihmisen, että vammaisen silmillä. En koe lihassairautta esteeksi politiikassa mukana olemiselle : mielestäni kykenen tekemään asioita kuten kaikki muutkin !


Puolueena kannatan Kokoomusta. Arvostan kokoomuslaista yksilönvapautta ja yhteiskunnallisia arvoja, mutta olen avoin muillekin mielipiteille. Uskon, että eroista huolimatta löytyy yhdistäviä tekijöitä !