Suuret kiitokset kaikkia minua äänestäneille ja erityisesti minua auttaneille !


Tällä kertaa en tullut valituksi, mutta oli ilo tehdä kampanjointia yhdessä muiden kanssa. Yhteistyössä on voima ! 

Olen järvenpääläinen merkonomiopiskelija, jolle toimivat terveys- ja sosiaalipalvelut ovat sydämen asia. Erityisesti haluan puhua vammaisten ja paljon palveluja tarvitsevien puolesta. Sairastan itse lihassairautta - tiedän, kuinka tärkeitä toimivat palvelut ovat.


Tahdon olla turvaamassa laadukkaat ja yhdenvertaiset terveys- ja sosiaalipalvelut kaikille tarvitseville. Ihmisillä on oltava mahdollisuus saada laadukkaita terveys- ja sosiaalipalveluja. Ja on tärkeää, että he pääsevät niihin nopeasti. Kustannusten lisäksi on tärkeää panostaa laatuun. Ihmisten yksilölliset tarpeet, toiveet, mielipide ja etu on otettava huomioon.

Tule mukaani rakentamaan yhdessä uutta palvelevaa hyvinvointialuetta!

Ystävällisin terveisin, Peter Ruonakoski

Otsikkosi Lyhyt esittely minusta

Olen Peter Ruonakoski, järvenpääläinen merkonomiopiskelija. Politiikka on kiinnostuksen kohteeni ja kiinnostus sitä kohtaan heräsi jo lapsuudessa. Yhteiskunnalliset asiat ovat hyvin lähellä sydäntäni. Vapaa-ajallani harrastan ruoanlaittoa, valokuvausta. Vapaa-aikani vietän usein ystävien ja perheen kanssa.

Blogi

Vastuu oppilashuollosta tulee siirtymään uusille hyvinvointialueille. Tämä on minulle erittäin tärkeä asia ja haluan varmistaa, että oppilashuolto saa jatkossakin riittävät resurssit - terveydenhoitajat, lääkärit, psykologit ja kuraatorit.

Varmaan moni on miettinyt mitkä vaalit ovat taas tulossa. Tässä lyhyt esittely siitä mihin aluevaalit liittyvät.

Jokaisella meillä tulisi olla valinnanvapaus saada hoitoa tahtomassaan paikassa, oli se yksityinen tai julkinen palveluntuottaja. Valinnanvapaus lisää myös laatua terveyspalveluissa. Laadun kannalta olisi hyvä, että jokainen pääsee tarvitsemiinsa palveluihin nopeasti.

Yhteystiedot

Peter Ruonakoski
peter.ruonakoski@jarvenpaa.fi